Tehnologie inovativa de epurare a apelor uzate pentru 6 - 60.000 p.e.

Bun venit


Competenta si calitate - succesul proiectelor dumneavoastra de mediu pe termen lung

Statii de tratare a apelor industriale si comunale

Learn more >>

Instalatii compacte de tratare a apelor uzate, complet biologice, intr-un container ISO

Learn more >>

Ajutati si dumneavoastra la protejarea naturii

Utilizarea atenta si eficienta a apei proaspete, epurarea completa si recircularea apelor uzate si nu in ultimul rand gestionarea ecologica a deseurilor solide sunt principiile de baza ale proceselor tehnologice moderne.

Acest lucru implica o tehnologie foarte dezvoltata, cunostinte foarte bune si experienta practica in domeniile de conceptie, inginerie, montaj si operare a instalatiilor tehnice necesare.

Impreuna cu partenerii nostri, companiile germane experte DELPHIN Water Systems, BIOGEST International si PROTEC, compania noastra ofera o tehnologie inovativa de tratare a apelor reziduale condusa de concepte inteligente, o inalta calitate a produselor, fiabilitate si eficienta economica pe termen lung.

Distrugerea mediului inconjurator nu are numai un efect negativ asupra calitatii vietii si sanatatii noastre ci provoaca de asemenea daune economice serioase si pierderea de vieti omenesti datorate bolilor, catastrofelor naturale si dezastrelor ecologice la nivel mondial. In fata acestor fapte alarmante, in ultimele decenii, o noua constientizare in ceea ce priveste mediul inconjurator a inceput sa se dezvolte, fiind reflectata si in regulile privind mediul si in normativele Uniunii Europene si ale tarilor membre ale acesteia.

Astfel, protejarea si regenerarea resurselor naturale de apa, ca o componenta ecologica majora, este una dintre preocuparile cele mai importante ale secolului 21.

Link-uri utile

Solutii pentru epurarea apelor uzate municipale >= 1000 p.e.


Solutii inovative pentru curatarea rezervoarelor industriale, tratarea apelor uzate, purificarea aerului, separarea solidelor de lichide si inginerie chimica

Uniunea Europeana ofera sprijin financiar pentru proiectele de mediu. Aflati mai multe despre proiecte de succes, programe si parteneriate